.

dr. Sabina Prah, univ. dipl. psihologinja, kognitivno-vedenjska terapevtka

Sabina Prah je univerzitetna diplomirana psihologinja, doktorica aplikativnih psiholoških študij (Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani), akreditirana kognitivno-vedenjska terapevtka (Društvo za vedenjsko in kognitivno terapijo Slovenije) in certificirana učiteljica čuječnosti. Opravila je podiplomski študij psihoterapije (Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani), izobraževanje iz EMDR (Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje)  in pridobila EuroPsy certifikat s področja klinične psihologije (Evropska zveza združenj psihologov). Opravila je strokovni izpit za psihologa v zdravstveni dejavnosti.

Svojo terapevtsko pot je pred več kot 10. leti pričela v zasebni psihiatrični praksi v Ljubljani, vmes je več let delala v psihološki svetovalnici Posvet v Ljubljani in na krizni telefonski liniji Klic v duševni stiski v okviru Psihiatrične klinike Ljubljana, zadnja leta dela v javnem zdravstvu. Najpogosteje se srečuje z odraslimi z anksiozno in depresivno simptomatiko, izkušnjo žalovanja ali drugo travmo, s slabo samopodobo in z izzivi na področju starševstva.

Damjan Prah, mag. zakonskih in družinskih študij

Damjan Prah je diplomiran teolog in magister zakonskih in družinskih študij z zaključeno specializacijo iz zakonske in družinske terapije (Teološka fakultete Univerze v Ljubljani). Opravil je usposabljanje za svetovalca na Krizni telefonski liniji Klic v duševni stiski v okviru Psihiatrične klinike Ljubljana in usposabljanje na področju sočutnega starševstva.

Svoje psihoterapevtsko delo opravlja v zasebni praksi, najpogosteje se srečuje z odraslimi posamezniki, pari in družinami s težavami na najrazličnejših področjih. Več …